SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hamza Dağ: İZBAN yeraltına alınacak

Bu haber 29 Mart 2024 - 7:09 'de eklendi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir’in kangren sorunlarını çözdükten sonra İZBAN’ı yeraltına almanın İzmir’e en büyük iyilik olacağını söyledi.

HAMZA Dağ, İzmir’e ekonomik fayda sağlayan herkesin, her grubun, her firmanın faaliyetlerini değerli bulup desteklediğini vurguladı. Hamza Dağ, 4 dönemlik milletvekilliğim sürecinde her bir İzmirlinin talebine çözüm üretmeye çalıştığını belirterek, “Buca Metrosu projesinde, Karşıyaka Çiğli tramvay hattında, Çiğli Arıtma Tesisinin 4. Ünitesinde, Konak tünelinde, Yeşillik Caddesi’nde ve daha nicelerinde İBB yönetiminin destek taleplerini çok geciktirmeden hayata geçirmek nasip oldu” ifadelerini kullandı.

“SOKAK SOKAK GEZEREK PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ”

DAĞ, “Bu kutlu yolda 2 ayı aşkın bir süredir ‘daha fazladan’ kastımızın ne olduğunu anlatıyoruz. Şehrimizin kangren haline gelmiş sorunlarına karşı üzerinde titizlikle çalıştığımız çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Ulaşımdan altyapıya, dönüşümden sosyal desteklere, spordan kültüre, tarımdan turizme kadar hemen her alanda şehrimiz için kurduğumuz hayallerimizi anlatıyoruz. Evlatlarımızdan şehrimizin hanımefendilerine, işçisinden emeklisine, esnafından çiftçisine her kesimi ve her meslek grubunu kapsayan, her bir hemşehrimizin hayatına dokunacak projelerimizi sokak sokak, cadde cadde gezerek anlatıyoruz” diye konuştu.

“İZBAN YER ALTINA ALINACAK”

HAMZA Dağ, İzmir’in kangren sorunlarını çözdükten sonra İZBAN’ı yeraltına almanın İzmir’e en büyük iyilik olacağını söyledi.

“PROJELER ORTADA ONLARI KONUŞALIM”

İZMİR’İN 1294 mahallesinde ayak izinin olduğunu belirten Hamza Dağ, konuşmasının sonunda rakip adaylarına şu mesajları verdi: “Bu projeleri buna göre çalışmış, üzerinde düşünmüş, bunlar olması gerekiyor. 5 yılda ne kadar yaparız bilemem ama yapılması gerekiyor. Bırakın başka konularla kendinizi meşgul etmeyi, sırf belediye başkanlığını kazanmak için insanların kafasını başka yerlerle konsantre etmeyin alın projeler orada bunu konuşalım. Tabii ki konuşmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayız, başlamak zorundayız. Bekleyecek değiliz, şehrin görüntü noktasındaki en kritik yerlerden başlayacağız, gerisinin geleceğinden hiç şüphem yok. ‘Biz İzmir’iz başarabiliriz’ sloganını ben buldum. Başarabiliriz deki kasıt, ‘Biz İzmir’iz, bu işleri sonuna kadar başarabiliriz.’ Bu şehrin potansiyelini hayata geçirebiliriz. Bunu başardığımız da her çeyrek büyümeye ülkede 0.5 ile 1 ekleyin.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.