SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hamdi ve Umut Kuzgun kardeşler, 4’lü turnuvada mücadele edecekler

Bu haber 24 Ağustos 2023 - 8:07 'de eklendi.

Profesyonel MMA sporcusu Torbalılı Hamdi Kuzgun 24- 25 Ağustos’ta Ankara’da düzenlenecek olan dörtlü turnuvaya katılacak. MMA Federasyonu’nun düzenlediği 4’lü turnuvada, Türkiye’nin kendi kilosunda en iyisi olmak için mücadele edecek. Bu turnuvada aynı zamanda Hamdi Kuzgun’u kardeşi Umut Kuzgun da mücadele edecek.

GECEDE iki maç kazanmaları halinde şampiyon olacak olan kardeşler, eğer ilk turda kaybederse elenmiş sayılıp müsabakadan ayrılacaklar. Bu dövüşe kardeşinin ve kendisinin çok iyi hazırlandığını söyleyen Hamdi Kuzgun, “O kafeste şampiyon olmak için bütün yeteneklerimizi göstereceğiz. Ve adımızı dünya sıralamasında dövüşçülerin rekor sisteminde olduğu sherdog sayfasında yazdıracağız. Maçımız 2 Eylül’de Federasyon tarafından yayına verilecek, maç yayını da sosyal medya hesabımdan paylaşacağım” dedi.

BÜYÜK MAÇ CUMA (YARIN) AKŞAMI…

“BU maç bizim kariyerimiz için çok önemli, bu yüzden kazanmaktan başka şansımız olmayacak” diye konuşan Hamdi Kuzgun, “Adımızı finale yazdıracağız ve Allah’ın izniyle şampiyonluk alıp geri döneceğiz. İlk kez bir gecede iki maça çıkacağız, zor olacak ama bizde ona göre çalışmalarımızı yaptık, hazırlıklarımızı yaptık, sağlık kontrollerinden geçtik, fiziken ve ruhen kendimizi çok iyi hissediyoruz. Önümüzdeki Perşembe günü basın toplantısı gerçekleşecek ve Cuma günü aksam 22:00’da ringe çıkıp mücadele edeceğiz” diye konuştu.

‘TÜM SPONSORLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM’

TORBALI’DA Uzun zamandır sponsor arayasında olduklarını ve bunu sonunda bunu başardığını anlatan Kuzgun, “Bizim için destek çok önemli, biz ne kadar başarılı güçlü olursak ülkemize – şehrimize de bu gururu o kadar çok yaşatırız. Bu yüzden sporda başarılı olan arkadaşlarımız için destek verilmeli. Ben Torbalı’da uzun zaman sonra sponsorluk konusunda büyük bir başarıya imza attım, hayalimi gerçekleştirdim. Bize hazırlık sürecimizde destek olan ve ana sponsorluğumuzu üstlenen Rütbe Güvenlik’in sahibi MEHMET KANUR’a çok teşekkür ederim. Diğer sponsorumuz Ertuğrul Mahallesi’nde hizmet veren Nifdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne a ayrıca teşekkür ederim. Ayrıca, Alfa inşaat’a bize olan destekleri için teşekkür ederim. Ve tabi ki bizi yalnız bırakmayan ilçe esnaflarına (Oymak kundura, Kervan Çorba, Mete Koltuk, Gültekin Market, Best Car Garage, Polat Nakliyat, Fit Force) destekleri ve sponsorlukları için ayrıca çok çok teşekkür ederiz. Başarı birlikte doğar, bizde bunu başarmak için  mücadele ediyoruz.  Bize sponsor olan herkese çok teşekkür ederim. Ve bizden dualarını esirgemeyen Torbalı – Subaşı halkına, aileme ve sevdiklerime  ayrıca saygılarımı ve sevgilerime sunarım.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.