SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hamdi Kuzgun, Rus sporcu ile kafes dövüşünde karşılaşacak

Bu haber 17 Eylül 2022 - 1:29 'de eklendi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Irak’da karşılaştığı rakibi yenerek ilçemize gurur yaşatan Hamdi Kuzgun, kısa süre aradan sonra yeniden ringlere çıkacak. Deneyimli sporcu bugün Manisa Spil Dağı’ndaki organizasyonda kafes dövüşüne çıkacak.

TORBALI’NIN başarılı dövüş sporcusu Hamdi Kuzgun’un rakibi bu sefer Rus dövüşçü Dmitriy Gavrilov olacak. Bugün Spil Fighting Series organizasyonunda Manisa’da karşı karşıya gelecek. Kafes dövüşüne hazır olduğunu söyleyen Kuzgun, “Kısa bir aradan sonra yeni maçım ile tekrar karşınızdayım. Bugün Manisa Spil Dağı’nda Rus rakibim Dmitriy Gavrilov ile kafeste yüzleşeceğiz.

‘DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN’

KENDİ ülkemde ve kendi şehrimde bu karşılaşmayı yaşamak heyecan ve gurur verici olacak. Bu karşılaşmanın gerçekleşmesi için menajerliğimi üstlenen Harun Kına’ya teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu yılı 3’de 3 yaparak kapatmak ve yeni yıla daha iyi maçlarla başlamak istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.