SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Halk Ekmek tüm Torbalı’ya yayılıyor

Bu haber 29 Aralık 2023 - 0:58 'de eklendi.

Atatürk ve Muratbey mahalle sakinlerinin talebi sonrası Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in girişimleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki mahallemize daha Halk Ekmek Büfesi konuldu.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli’de bulunan üretim fabrikasında seri üretime devam eden Halk Ekmek geçtiğimiz aylarda Ayrancılar’dan sonra Torbalı Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet vermeye başlamıştı. Bölge halkının talebi sonrası Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in girişimleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki mahallemize daha Halk Ekmek Büfesi konuldu.

EKMEĞİN 7 liraya çıkmasıyla birlikte alım gücü daha da düşen dar gelirli vatandaşların imdadına yetişen Başkan Tekin’in talebi sonrası Muratbey Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’ne Halk Ekmek büfeleri kuruldu satışlar başladı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, sabah saat 07:00’da hizmet veriyor. Fırınlarda 7 liraya satılan ekmek Halk Ekmek’te 5 liraya satılırken, çavdar ve tam buğday ekmeği ise 12 liradan satılıyor.

HALK ekmeği Torbalı ile buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Ayrancılar’dan sonra Torbalı’da da halk ekmek vatandaşlarla buluşuyor. Gönül isterdi ki kimsenin bu şekilde ihtiyacı olmasın ancak ülkemizin ve vatandaşlarımızın ekonomik durumları ortada. Her zaman vatandaşımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.