SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Halk Eğitim’in bu kursuna büyük ilgi var

Bu haber 27 Nisan 2023 - 0:21 'de eklendi.

Çetineller Ortaokulu ve Gazi İlköğretim Okulu’nda açılan Tecvidli Kuran-ı Kerim ve Kur’an Dili Arapça kursu renkli görüntülere sahne oldu.

KURS öğretmeni Fatma Kocaaslan ve kursiyerlerinin yapmış olduğu, Ramazana özel etkinlikler ve mukabele hatmi şerefi görülmeye değerdi. Torbalı Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı Kur’an-ı Kerim, Elif-ba  ve Tecvidli Okuma kursları büyük ilgi görüyor.

USTA öğretici Kocaaslan tarafından verilen derslerde öğrenciler; Kur’an-ı Kerim, Elif-ba ve Tecvidli Okuma öğreniyorlar

HALK Eğitimi Merkezi (HEM) yetkilileri, kursa katılan öğrencilerin Kur’an-ı Kerim’i tecvid ve mahrecine uygun okuyabilme bilgi ve becerilerine sahip olacaklarını söyledi.

ÖĞRENCİLER kursta, Kur’an harfleri, harflerin mahreçleri, harekeler ve heceler üzerinde eğitim aldıktan sonra Kur’an-ı Kerim okumaya hazır hale geliyorlar. Daha sonra kursiyerlere okumayı hızlandırma ve düzgün okuma anlamında tecvid eğitimleri de veriliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.