SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde diksiyon eğitimi veriliyor

Bu haber 19 Ocak 2023 - 1:45 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü gelen talepler doğrultusunda günümüzde önemli olan diksiyon kursu açtı. Yapılan açıklamada, “İnsanın olduğu her yerde iletişim olmak zorunda. Doğru bir iletişimle insanların daha iyi anlaşabileceği düşüncesine sahibiz” denildi.

İNSANLARIN birbirlerini daha iyi anlamaları, doğru iletişim kurmaları, doğru sözcükleri doğru telaffuz etmek amacıyla açılan Diksiyon Kursu yoğun ilgi görüyor. Hafta içi her gün 2 saat olmak üzere ayda 40 saat süren kursa çok sayıda kursiyer katılıyor.

DOĞRU İLETİŞİM KURMAK ÖNEMLİ

AÇIKLAMADA şu ifadelere yer verildi, “Nasıl kendimi anlatabilirim, kelimeleri doğru mu kullanıyorum, sunum yapılan yerlerde acaba nasıl doğru sunum teknikleriyle sunumlarımı yapabilirim diye soruları soran herkesi Halk Eğitim Merkezimize bekliyorum. Bu kursu aslında günlük hayatımızda konuşuyoruz. Birbirimizi doğru anlamak için, doğru iletişim kurmak için, doğru sözcükleri doğru telaffuz edebilmek için aslında bu eğitimi almalıyız. Özellikle kurumsal hayatta isek kurumsal hayatın içerisinde doğru bir şekilde var olabilmek için bu kurs hayatımıza büyük katkıları olacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.