SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Halil Gülcü’den çağrı! ‘Yılbaşı alışverişinizi ilçe esnafından yapın!’

Bu haber 25 Aralık 2021 - 2:46 'de eklendi.

Yılbaşı gecesi için alışveriş yapan ilçe sakinlerine Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü’den “Alışverişinizi Torbalı esnafından yapın” çağrısı geldi

YILBAŞI gecesine sayılı günler kala ilçe sakinleri hazırlıklarını sürdürüyor. Alışverişlerini yapan ilçe sakinlerine Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü’den çağrı geldi. Gülcü, pandemi nedeniyle zor günler geçiren ilçe sakinlerine “Alışverişinizi Torbalı esnafından yapın” çağrısı geldi.

ALIŞVERİŞ için son aylarda fahiş fiyat uygulamaları ve kota sınırlaması ile gündeme gelen süpermarketler yerine ilçe esnafını tercih edilmesini isteyen Gülcü, Torbalı halkından destek istedi.

ESNAF ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü, yaptığı açıklamada “İlçe sakinlerinden ricamız yılbaşı alışverişinizi Torbalı esnafından yapsınlar. Torbalı halkı esnafına bugünlerde sahip çıksın. Esnafımızda bu sayede yeni yıla mutlu bir şekilde girsin” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.