SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Halı sahalar, köylerdeki gençlerin ve çocukların spor merkezi haline geldi

Bu haber 30 Mayıs 2023 - 0:20 'de eklendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından son 5 yıldır devam eden proje kapsamında köylere yapılan halı sahalar, köy gençleri ve çocuklarının spor merkezi olarak biliniyor.

TORBALI’NIN çoğu köyünde bulunan halı sahalar, özellikle gençlerin spor merkezi haline geldi. 2018 yılı yatırım programına alınan ve köylerde yaşayan gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve spor yapan sağlıklı nesiller yetişmesi amacıyla projeye başlanmıştı. Bu kapsamda, ilçemizin birçok köyünde uygun yer bulunan yerlerine halı sahalar yapılmıştı.

‘HAYALLERİMİZ GERÇEK OLDU’

KÖYLERİNE yapılan halı ile hayallerinin gerçek olduğunu belirten çocuklar, “Eskiden sokaklarda, toprak zeminde bazen çamur içinde futbol oynamaya çalışıyorduk. Şimdi çok güzel bir sahamız oldu. Şehirden bu kadar uzak olmamıza rağmen şehirdeki bu imkanları köyümüze kadar getiren, bize bu mutluluğu yaşatan devlet büyüklerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.