SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hakem hatalarıyla çabaların yok olmasına izin vermeyeceğiz!

Bu haber 10 Mayıs 2024 - 8:06 'de eklendi.

Süper Amatör Lig Play Off grubunda lider konumda olan Torbalıspor, bu hafta sonu hayati bir maça çıkıyor. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edebilmek için son bir maçı kalan TORKOS, geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız gibi müdahale söz konusu olmazsa bir üst lige çıkması garanti gözüyle bakılıyor. Tarihi maçlardan bir tanesine çıkacak olan temsilcimiz Torbalıspor’da taraftarında karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

KIRMIZI beyazlı temsilcimiz bu pazar günü şampiyonluk maçında Ödemişspor’u ağırlayacak. Play-off grubunda adeta tarih yazan ekibimizin son bir engeli kaldı. Oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 14 puan toplayarak zirveye yerleşen Torbalıspor, en yakın rakibine 4 puan fark attı. Temsilcimiz bu hafta sonu şampiyonluk maçına çıkacak. Pazar günü saat 17:00’da Yedi Eylül Stadı’nda Ödemişspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz, maçı kazanması takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak.

“ENDİŞELİYİZ!”

KULÜPTEN yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Daha önce defalarca yaşanan hakem hataları nedeniyle endişeliyiz! Alın terimizin çalınması sebebiyle endişeliyiz! Torbalıspor’umuzun emeklerinin ve uğraşlarının alıkonulması ve ortaya çıkan perişan bir tablo karşısında endişeliyiz! Geçen sene aynı tip oyunlarla elimizden çalınan kupamızın bu sefer tecrübesiz hakem atamalarıyla elimizden çalınmasına izin vermeyeceğiz!”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.