SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hak sahipleri 9 aydır bekliyor… TOKİ konutlarından haber yok!

Bu haber 08 Kasım 2023 - 10:48 'de eklendi.

“Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi” olarak tanıtılan ve ilk etapta 2 yıl içerisinde 250 bin konut yapımı hedeflenen proje kapsamında Torbalı’da önce 500 ardından da bin konut yapılacağı açıklandı. Ancak konutların nereye yapılacağı belli olmadığı gibi yapım ihalesinden de haber yok…

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) 5 yılda 500 bin konut yapımını içeren “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi” olarak tanıtılan proje başlatılmıştı.

BU kapsamda 10 Şubat 2023’te konutlar için kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlendi. Ancak aradan yaklaşık 9 ay geçmesine karşın, TOKİ konutlarının hangi mahallelere ve ne zaman yapılacağı belli olmadı.

TOKİ, sosyal konutların yapılacağı çeşitli illerde yapım ihalelerine devam ederken, Torbalı’da yapılacak olan konutlar için herhangi bir ihale bilgisi bulunmuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.