SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Haftalık hava raporu… Yağış ve fırtına geliyor!

Bu haber 16 Nisan 2024 - 7:23 'de eklendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aktarılan verilere göre; İzmir’de hafta boyunca rüzgar etkisini gösterecek. Rüzgarların ardından kent içinde yağışların da etkili olması bekleniyor.

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü’nden aktarılan verilere göre; İzmir’de bayram tatilinin son günlerinde etkili olan rüzgarlar haftanın ilerleyen günlerinde etkisini göstermeye devam edecek.

GÜN içi sıcaklığının en yüksek 29°C olması bekleniyor. Bayramın ardından kentin ilk günü yaz havası devam edecek.

RÜZGAR HIZI 50KM’YE KADAR ÇIKABİLİR

SALI günü ise kentte rüzgarlar etkili olmaya başlayacak. Güneyden esen rüzgarların saate 22 km’yi bulması bekleniyor. Rüzgarın hızlanması ile birlikte kente yağmur bulutlarının gelmesi bekleniyor. Hafta boyunca rüzgar hızının yer yer 50km/sa’ya çıkması bekleniyor. Çarşamba günü kent genelinde yerel yağışlar bekleniyor.

YAĞIŞLAR YENİDEN ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLIYOR

KENT merkezinde uzun zamandır hasret kalınan yağışların Perşembe ve Cuma günü etkili olması bekleniyor. Hafta içinin son iki günü gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle kent genelinde olumsuzluk yaşanması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.