SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Hacı Baba’ hakka yürüdü

Bu haber 08 Ocak 2022 - 5:26 'de eklendi.

Namı diğer Hacı Baba, Mehmet Tosun, 96 yaşında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hakkın rahmetine kavuştu.

DİLE kolay tam 96 yıl, çile, mücadele, emek, alın teri ile nakış nakış, ilmek ilmek dokunan yıllar. Alnında secde izi, dilinde Allah kelamı ile geçen yıllar. Gururla, takdirle, hayırla yad edilecek görkemli bir yaşam.

VATANA, millete hayırlı işler yapan 5 evlat yetiştirdi Hacı Baba.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un babasıydı. Yerinde oturamayan, enerji ve sevgi dolu, eğitimcilerin örnek aldığı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun biricik babasının ardından göz yaşlarını tutamadı. Görünen bir kaç damla yaş yanaklarından süzülürken, kim bilir niceleri yüreğine aktı sızım sızım. Yılların yaşanmışlıkları, paylaşılan onca mutlu hatıra.

ÖMÜR dediğin su misali, akıp geçiyor. Nice Hacı babalar, hacı analar geldi geçti bu hayattan. Geride kalan ise bir hoş sada.

BİRİCİK eşi gözü yaşlı. Anacuğum ağlama,  sen hepimizin annesisin. Hacı babamızın emaneti, gözümüzün nuru, başımızın tacısın. Seni korumak kollamak boynumuzun borcudur.

AKÇAABAT’LI Mehmet Tosun hakka yürüdü. Mekanı cennet olsun. Peygamberlere komşu olsun ahiret hayatında. Arkasında sevgi, merhamet, tebessüm bıraktı. Kul hakkı yemedi, kulların duasıyla uğurlandı ebedi hayatına.

Allah rahmet eylesin…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.