SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güzergah izinleri de geldi, şehir içi dolmuşlar seferlere nihayet başlıyor

Bu haber 03 Kasım 2023 - 7:54 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın destekleri ile geçtiğimiz hafta UKOME’de alınan karar sonrası Torbalı’da şehir içi ulaşım yeniden başlıyor.

UKOME kararı sonrası resmi prosedürleri de tamamlanan güzergahlar için gerekli yasal izinler ve güzergah izinleri dolmuşçulara ulaştı. Zaman tarifesinin de belirlenmesinin ardından şehiriçi dolmuşları yola çıkacak ve Torbalı’da 4 yıldır süren sorun ortadan tamamen kalkmış olacak. Zaman tarifesinin 1 hafta içinde belirlenmesi bekleniyor.

TEŞEKKÜRLER ATİLLA KAYA

DOLMUŞÇULAR adında bir teşekkür açıklaması yapan Kooperatif Başkanı Erdal Aksoy, “Torbalı’da 4 yıldır şehiriçi ulaşım sorunu yaşıyor. Vatandaş ayrı sıkıntı çekiyor, şoför esnafı ayrı sıkıntı çekiyor. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi bırakın çözüm üretmeyi, engellemek için ellerinden geleni yaptılar.

Ama milletvekilimiz Atilla Kaya’dan Allah razı olsun. Torbalı’nın bu sorununu çözmek için elini taşın altına koyan, samimi bir şekilde mücadele eden tek kişi AK Parti İzmir Milletvekilimiz sayın Mahmut Atilla Kaya oldu. Hem sayın vekilimize hem de AK Parti Meclis Grup Başkanvekilimiz Özgür Erman Çağlar’a teşekkür ediyoruz. Sürecin en başından beri daima yanımızda durdular. Tüm Torbalı halkının bunu bilmesini istiyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.