SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güzelleşmek isteyen bayanların tercihi ‘Gala Kuaför’ oluyor

Bu haber 11 Mayıs 2023 - 8:03 'de eklendi.

Gülce Sezerol ile Ayşegül Aksuiç kardeşlerin işlettiği ve geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Gala Bayan Kuaförü, bayanların uğrak yeri oldu.

İLK şubesi Bayındır’da olan ve ikinci şubesini ise Alpkent Mahallesi 1046 Sokak üzerine açan işletme, bayanlardan büyük ilgi görüyor. Aynı anda 8 müşteriyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan işletmede saç kesimi, saç bakımı, fön, boya, röfle, topuz, örgü modelleri, maşa, balyaj, ağda, kaş, manikür, pedikür, porselen makyaj yapılıyor.

KUAFÖRLÜK ÜZERİNE 16 SERTİFİKAMIZ VAR

ÇIRAKLIKTAN bu yana bu mesleğin içinde olduklarını söyleyen Gülce Sezerol, bayan kuaförlük eğitimlerini aldıklarını ve 16 akademik sertifikalarının olduğunun altını çizdi.

ALPKENT Mahallesi’nde hizmet veren kuaför, dinlenme odasıyla ve ferah ortamıyla da müşterilerine keyifli saatler sunuyor. Ayşegül Aksuiç, hızla büyüyen Torbalı’da ihtiyaç eksikliği hissedilen birçok sektör arasında bayanlara yönelik hizmet anlayışa yeni bir soluk kattıklarını söyledi.

GÜLCE Sezerol ise, Torbalılı bayan müşterilerini kuaförüne beklediklerini söyleyerek, “Müşterilerimizi işyerimizden memnun gönderiyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.