SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güzelkan Mobilya’da ‘maliyetine satışlar’ başladı

Bu haber 01 Aralık 2022 - 2:59 'de eklendi.

Karabağlar’da 20 yıldır sandalye üretimi yapan fabrikanın sahibi olan Deniz Uruz, Ertuğrul Mahallesi Torbalı Caddesi üzerinde büyük bir yatırım yaptı. 1000 metrekare büyüklüğünde olan ve 3 katlı devasa mobilya mağazasının açan Uruz, evlenecek ve evini yenileyen ilçe halkı için büyük bir kampanya başlattı.

GÜZELKAN Mobilya, Torbalı Caddesi üzerimde bulunan Turcel Market yanında faaliyete girdi. Karabağlar semtinde sandalye fabrikası bulunan Deniz Uruz’un açtığı mekan, büyüklüğü ve ürün çeşitliliği ile rakiplerinden ayrılıyor. Öyle ki, üç katlı olan mağaza tam 1000 metrekare büyüklüğüne sahip…

‘ÇOĞU ÜRÜNÜ, ÇALIŞTIĞIMIZ FİRMALARDAN TEMİN EDİYORUZ’

ÇOĞU ürünü kendi çalıştıkları fabrikalardan temin ettiklerini, ayrıca sandalye grubunu ise kendi üretimleri olduğunu anlatan Uruz, “Güzelkan Mobilya adlı firmamızda; yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, mutfak masaları, sehpa çeşitleri, sandalye grubu ve yatak-baza-başlık ürünlerini satıyoruz” şeklinde konuştu.

MALİYETİNE SATIŞLAR

AÇILIŞA özel büyük kampanya da başlattıklarının altını çizen Deniz Uruz, “Açılışa özel yüzde 25 kampanyamız mevcut. Ayrıca tüm ürünlerde maliyetine satış yapıyoruz. Evlenecek veya evini yenilemek isteyenleri mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu. Güzelkan Telefon: 0 533 425 35 13

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.