SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Güvenlik kamerası’ artık her yere şart!

Bu haber 13 Ağustos 2021 - 3:18 'de eklendi.

Torbalı’da uzun yıllardır hizmet veren Çözüm Bilgisayar sahibi Selçuk Kara, 9 ay bönce koronavirüse (covid-19) yakalanmış ve hastanede gördüğü tedavi sonrasında ne yazık ki hayatını kaybetmişti. Uzun yıllardır ilçede Çözüm Bilgisayar olarak hizmet veren işletme, eşi Seher Kara tarafından devralındı. 1 yıla yakın süredir başarılı bir şekilde işletmenin faaliyetlerini sürdüren Seher Kara, “Yanımızda olan, bizlere destek vererek acımızı paylaşan herkese öncelikle teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Öte yandan, 10 yıldır işletme hayatını sürdüren deneyimli firma güvenlik kamerası, alarm sistemleri, bilgisayar satışı, bilgisayar aksesuarları, toner dolumu, cep telefonları ve aksesuarları satışı gerçekleştiriyor.

KAMERALARININ ÖNEMİ SON ALTI YILDIR ÇOK FAZLA ARTTI

Güvenlik kamerası sistemleri hakkında bilgi veren Seher Kara, güvenlik kameralarının sadece hırsızdan korumadığını, günümüzde olay yerindeki kameralar sayesinde birçok olayın çözüldüğünü ifade ederek, “Güvenlik kameralarının önemi son altı yıldır çok fazla arttı. İnsanlara, çevremize ve topluma çok faydalı olduğunu gördük” dedi. CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.