SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güvenli yolculuğun adresi olan Şirinler, araç filosunu genişletiyor

Bu haber 20 Aralık 2022 - 0:47 'de eklendi.

2018 yılını Şubat ayında kapılarını açan Şirinler Turizm, bir süre önce yeni mekânına taşınmıştı. Deneyimli firma, şimdi de araç filosuna 50 koltuklu otobüs ekledi.

TORBALI’DA seyahat sektörünün öncüsü olan Şirinler Turizm, her geçen gün yeniliklerine devam ediyor. Düzenlediği turlar ise fark yaratan ve ilçe halkının yanı sıra çevre ilçede yaşayan vatandaşlardan da ilgi gören Şirinler, neredeyse her hafta bir tura imzasını atıyor.

İLK YOLCULUĞUNU DENİZLİ’YE YAPTI

ŞİRİNLER Turizm, son olarak bünyesine 50 koltuklu Temsa otobüsünü kattı. Son model olan otobüs ilk yolculuğunu ise önceki gün Denizli termal tesislerine yaptı.

‘DAHA KONFORLU YOLCULUK YAPMALARINI SAĞLAMAK İÇİN…’

“DAHA kaliteli hizmet için araç filomuzu her geçen gün yeniliyoruz” diye konuşan işletmeci Tamer Özev, “Vatandaşlarımıza daha konforlu yolculuk yapmalarını sağlamak ve onları güvenle taşımak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda da son model Temsa otobüsümüzü araç filomuza kattık. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.