SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güven Masası ‘güven’ veriyor

Bu haber 19 Mart 2023 - 0:20 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde vatandaşlara daha kolay bir şekilde hizmet vermek amacıyla oluşturulan güven masası güven veriyor. Görevli bulunan kadın polisler istenilen işlemin yapılması konusunda gelenlerle yakından ilgilenerek çözüm sağlıyor

YAPTIĞI başarılı operasyonlarla uyuşturucu satıcıları başta olmak pek suça karışmış şahısları yakalayarak ilçenin huzur ve güvenliğini sağlayan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarısı göz dolduruyor.

MÜRACAAT için gelen vatandaşlar ile en iyi şekilde iletişim kurulması, taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde alınması amacıyla vatandaşların güler yüzle, güven verici ve beklentilere odaklanan bir şekilde karşılanmasına yönelik geçtiğimiz yıllarda ülke çapında güven masaları oluşturulmuştu.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğünde de hayata geçirilen güven masası etkin rol oynuyor. Güven masasında bulunan kadın polis memurları İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelenlerin işlemlerini çözmek amacıyla herkesle yakından ilgilenerek yardımcı oluyor. Güven masasının şubede oluşturulması işlemleri daha hızlı bir şekilde yapılarak vatandaşların kuruma olan memnuniyetini arttırdı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.