SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günübirlik muhteşem Datça turu misafirlerini bekliyor

Bu haber 06 Temmuz 2022 - 2:01 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi Merkez Orhaniye Cami karşısında hizmet veren Şirinler Turizm, yepyeni günübirlik Datça turu ile ilçe halkının karşısına çıkıyor.

31 TEMMUZ’DA yapılacak olan Datça turu kapsamında birçok etkinlik yapılacak. Datça turu hakkında bilinmeyenler işletmeci Tamer Özev anlattı; “Değerli misafirlerimizi belirlenen saatte aldıktan sonra yola çıkıyoruz. Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıyoruz sonrasında Datça’ya geçiyoruz. ilk olarak Datça’nın berrak masmavi olan denizinde yüzme molası veriyoruz.

YAKLAŞIK (iki saat sonrasında) Yeni Datça’nın kordonu ve çarşısını gezebilmemiz için verilen serbest zamandan sonra Can Yücel’ in sokağı ve evini ziyaret edip, Badem ürünleri satışı, Datça’ da üretilen el işi takı ve hediyelik ürünler,  çıkardıktan sonra Datça’ya gelip, eski Datça’nın taş evlerle süslü sokaklarında yürüyerek Can Yücel sokağına ulaşıyoruz.

ÜNLÜ şairimiz Can Yücel’in çok sevdiği ve son yıllarını geçirdiği evi dışarıdan görerek, yine Can Baba’nın sağlığında her gün gittiği Orhan’ın Köy Kahvesi’nde çay-kahve molası veriyoruz. Verilen serbest zamanda Eski Datça’nın güzel sokaklarını fotoğraflıyoruz. Sonrasında geri dönüş yolculuğuna geçip bir dahaki Şirinler Turizm turlarında görüşmek dileğiyle..” Şirinler Turizm Adres: Tepeköy Mah. 4517 Sok. No:3/A Torbalı  İletişim: 0538 827 80 67 – 0232 855 60 17

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.