SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güneş gözlüğü seçerken hassas davranın!

Bu haber 26 Ağustos 2023 - 7:50 'de eklendi.

Güneş gözlüğünün genelde bir aksesuar gibi kullanıldığına dikkat çeken Doğuş Optik sahibi Doğuş Sözalan, güneş gözlüğünün aslında bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Sözalan, “Kalitesiz gözlüklerle de gözlerinizi karartmayın” uyarısında bulundu

KAZIMDİRİK Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Doğuş Optik İşletmecisi Doğuş Sözalan, güneş gözlüğünün aslında bir ihtiyaç olduğunu ifade etti. Sözalan, gerek dış koşullarda çalışan kişiler için gerekse ışığa hassasiyeti nedeniyle yazin parlak güneşli günlerde zorlanan kişiler için güneş gözlüğünün gerekli olduğunu belirtti. Güneş gözlüğü alırken markasından, fiyatından ve seklinden çok ultraviyole filtresi özelliklerine dikkat edilmesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Sözalan, kişilerin güneş gözlüğü seçiminde hassas davranmalarını önerdi.

YÜZ YAPISINA UYGUN OLMALI

İYİ bir güneş gözlüğünde olması gereken özellikleri aktaran Sözalan, “En önemli özelliği ultraviyole filtre ışınları absorbe ediyor olmalı. Geri planda kalan ikinci önemli nokta ise gözde, yüzde rahat durması gerekir” dedi. Bazı gözlüklerin ağır olması nedeniyle kişi terledikçe güneş gözlüğünün burnunda durmayacağını açıklayan Sözalan, “Bazı gözlükler yüz yapısına uygun olmaz, yan taraflardan sıkar rahat kullanımı engeller. Kullanım açısından kişinin, göz ve yüz çehresine uygun olması gerekir” izahını yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.