SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gündoğdu Antika Ayrancılar’a taşındı

Bu haber 22 Kasım 2018 - 10:11 'de eklendi.

1 YILDIR Tepeköy Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde hizmet veren Gündoğdu Antika, Ayrancılar’a taşındı. Her keseye uygun fiyatları ile ilçe merkezinde adından sıkça söz ettiren işletmenin, Ayrancılar’lı vatandaşlardan da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Bünyesinde bulunan birbirinden renkli antikalar ile Torbalı halkının ilgilisi çeken Gündoğdu Antika’nın sahibi Aydın Gündoğdu, Torbalı’da görülmemiş işler başarmıştı. İlginin oldukça yoğun olduğunu belirten Gündoğdu, “Torbalı’da daha önce açılmamış bir işletme açarak ilginin odağı olduk. 1 yıldır ilçe merkezinde iyi işler başardık. Artık dükkanımızı Ayrancılar’a taşıdık. Buradaki insanlarımızın ilgisi de beni çok etkiledi. Uygun fiyatlar ile antika sahibi olmak isteyen her vatandaşı işletmemize bekliyorum. İşletmede şu anda 500’ü geçkin antika ürün bulunuyor. Bu ürünler 30 TL ile 2000 TL aralığında alıcılar ile buluşuyor” dedi.

TAKAS İMKANI DA SUNUYOR

YENİ açılan Gündoğdu Antika, antika almak isteyen vatandaşlara oldukça iyi imkanlar sunuyor. Ellerinde yeterli parası olmayan yada değerli antikaları bulunan vatandaşlara takas imkanı da sunan işletme vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Selçuk, Kuşadası ve Denizli’den gelen antika ürünleri vatandaşlar ile buluşturan işletme, takas imkanı ile de oldukça revaçta. İsteyen vatandaşların takas imkanlarından da yararlanabileceğini söyleyen Gündoğdu, “İşletmemizde takas imkanlarımızdan da yararlanmak isteyen vatandaş sayısı oldukça fazla. Arzu eden herkes ellerinde bulunan antika ürünleri bana veriyor ve değeri karşılığında bir antika alıp götürüyor. Yada değerli antikaları ücreti mukabilinde vatandaşlarımızdan satın alıyoruz” ifadelerini kullandı. Firma, Ayrancılar’daki 70 Sokak üzerindeki 100 metrekarelik dükkanda hizmetlerini sürdürecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.