SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günaydın’dan ‘ziyarete gelmeyin’ ricası

Bu haber 20 Kasım 2020 - 8:16 'de eklendi.

Covid-19 teşhisi ile Manisa Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Ali Günaydın’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan oğlu Ömer Günaydın, bir de ricada bulundu.

Böyle bir dönemde hastanelerin koronavirüs salgını konusunda en riskli yerlerin başında geldiğini hatırlatan Günaydın, “Siz değerli dostlarımızı riske atmak istemiyoruz. O nedenle hastaneye geçmiş olsun ziyaretine gelmemenizi rica ediyoruz” dedi.

İşte Ömer Günaydın’ın o açıklaması;

“Değerli dostlar,

BABAM Ali Günaydın’ın Manisa Şehir Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor. Durumu stabil olmakla birlikte ciddiyetini koruyor.

İYİLEŞMESİ, sağlıklı bir şekilde tekrardan aramıza dönmesi için yapılacak her şey yapılıyor. Doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız büyük gayret gösteriyor, Allah onlardan razı olsun. Sizler dualarınızla yanımızda oluyorsunuz, hepinize minnettarız.

BİLDİĞİNİZ gibi ülkemizde vaka sayıları ciddi oranda artış gösterdi ve yeni tedbirler hayatımıza girdi. Devlet-Millet olarak büyük bir mücadele veriyoruz. Bu salgının kontrol altına alınması ve sona ermesi ancak teması azaltmakla mümkün olabilecek.

MANİSA Şehir Hastanesi, bölgenin en büyük hastanelerinden birisi ve her gün bu hastanemize covid belirtisiyle başvuran yüzlerce vatandaşımız var. Takdir edersiniz ki, bu süreçte hastaneler en riskli alanlardır. Siz değerli dostlarımızı riske atmak istemiyoruz ve ‘geçmiş olsun’ ziyaretleri için hastaneye gelmemenizi rica ediyoruz. Her birinizi gelmiş, yanımızda olmuş ve desteğini hissettirmiş sayıyoruz. Lütfen ‘geçmiş olsun’ dileklerini telefon-sms-sosyal medya ve diğer vasıtalarla yapalım. Birbirimizi kollayalım, teması azaltalım, riskli alanlardan kaçınalım. Virüsün şakası yok, bir anlık ihmalin bedelini daha sonra çok ağır ödüyoruz.

BU vesileyle hepinize tekrardan teşekkür ederiz. Dualarıyla yüreğimize ferahlık veren, büyüklerimize, dostlarımıza ve kardeşlerimize şükran borçluyuz. İyi ki varsınız. Hiçbirinizin salgından olumsuz etkilenmemesini ve bu durumun herkes için bir an önce en sağlıklı şekilde atlatılmasını temenni ediyoruz. Allah’a emanet olunuz”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.