SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günaydın’dan Recep Hoca’ya ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Bu haber 03 Temmuz 2021 - 3:53 'de eklendi.

Recep Hoca olarak bilinen Recep Kumrulu, dere kenarında tarlasına gitmek için traktör ile seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve kullandığı traktör devrilmişti. Kazadan yaralı olarak kurtulan Recep Kumrulu’yu AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın evinde ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Başkanı Günaydın, “Ertuğrul Mahallemizdeyiz.. Mahalle Başkanımız Recep Kumrulu Hocamızı geçirmiş olduğu traktör kazası sonrası ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine şifalar diliyoruz” diye konuştu.

OLAY

Vahim kaza 18 Haziran 2021 tarihinde Eğerci Mahallesi’nde meydana gelmişti. Kumrulu, dere kenarında seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetmişti. Dereye devrilen traktörün altında kalmadan son anda kendini atan Recep Hoca’nın kaburgaları kırılmış, Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Recep Hoca hemen tedavi altına alınmıştı. Recep Kumrulu, aynı zamanda AK Parti’nin Ertuğrul Mahalle Başkanı olarak görev yapıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.