SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günaydın’dan hizmet binası çıkışı: ‘Kararı Torbalı halkı versin’

Bu haber 27 Aralık 2023 - 0:28 'de eklendi.

AK Parti döneminde Torbalı’ya kazandırılan belediye hizmet binasının yurt yapılması kararına bir tepki de AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın’dan geldi.

BİNADA incelemelerde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bir çağrıda bulunan Günaydın, “Belediye hizmet binasının kaderini Torbalı halkı belirlesin. Bu kararı 31 Mart yerel seçimlerine bırakalım. CHP tekrar kazanırsa sizin dediğiniz olsun, ama AK Parti olarak biz kazanırsak binamızı geri alıp belediye hizmet binası olarak Torbalı halkının kullanımına sunacağız” dedi.

AK PARTİ KAZANIRSA BELEDİYE HİZMET BİNASI OLACAK

GÜNAYDIN, “AK Parti döneminde inşa edildiği gerekçesiyle önce kaderine terk edilen, daha sonra da belediye meclisindeki tüm itirazlarımıza rağmen Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen bu bina Torbalı halkının mülküdür. Torbalı’ya beş yıldır bir tek çivi bile çakmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tunç Soyer, şimdi gelip belediye hizmet binamızı alıp yurt yapmak istiyormuş. İzmir’de yada Torbalı’da yurt sorunu varsa bunun çözümünü hep beraber sağlarız. Normal bir bina kiralayıp yurt yapılabilir. Ama belediye hizmet binası bir daha yapılamaz. Nüfusu 250 bine dayanan Torbalı gibi büyük bir ilçede kültür merkezinde belediye hizmetleri verilemez. Torbalı’da belediye binası yokken, hazır yapılmış binayı yurt yapmak sadece siyasi kompleks değil, aynı zamanda akıl tutulmasıdır” dedi.

KARARI TORBALI HALKI SANDIKTA VERSİN

CHP’YE çağrıda bulunan Günaydın, “Gelin bu kararı Torbalılı hemşehrilerimize bırakalım. Önümüzde 3 ay sonra bir yerel seçim var. CHP kazanırsa sizin dediğiniz olsun. Ama AK Parti olarak biz kazanırsak bu binayı tekrar Torbalı halkına belediye hizmet binası olarak kazandıracağız. Biz kendimize güveniyoruz, siz de kendinize güveniyorsanız 3 ay daha bekleyin kararı Torbalı halkı sandıkta versin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.