SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günaydın, “Torbalı’nın her karışında vekilimizin izi var”

Bu haber 14 Temmuz 2021 - 2:43 'de eklendi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, haftasonu AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve ilçe yönetimi ile beraber köylere çıkarma yaptı.

Kaya, gittiği her yerde yeni müjdeler açıkladı. Milletvekili seçildikten sonra Torbalı’ya birçok kamu hizmeti kazandıran Kaya’nın hizmet aşkı ilçe halkından da büyük takdir görüyor. Yeniköy, Tepeköy, Ertuğrul, Dağkızılca ve Bozköy mahallelerini ziyaret eden Kaya, gittiği her mahallede büyük ilgi ile karşılandı.

YENİKÖY’ÜN MERA SORUNUNU ÇÖZDÜ

Mera vasfından çıkarılmak istenen 39 bin metrekarelik Yeniköy’ün mera alanı sorununu çözüme kavuşturan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Yeniköy sakinlerine müjdeyi kendi ağzıyla açıkladı. Başta Yeniköy Muhtarı Bülent Ege olmak üzere köy sakinleri bu müjde karşılığında vekil Kaya’ya teşekkür ettiler. Kaya’nın bir diğer müjdesi de Yeniköy’e yapılmak istenen kurşun fabrikasının engellenmesi oldu. Kurulduğu yerlerde doğaya ve çevreye ciddi zararlar verebilen kurşun fabrikasının yapımına geçit verilmemesi de Yeniköy’de sevinç yarattı.

YENİKÖY VE AHMETLİ’YE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Kaya’nın bir diğer müjdesi de altyapı yatırımları ile ilgili oldu. Daha önce Özbey Mahallesi’nin doğalgaz ile buluşmasını sağlayan Kaya, bu kez de kolları diğer mahalleler için sıvadı. Haftasonunu Torbalı’nın köylerinde geçiren Kaya, Yeniköy’de verdiği müjde ile kısa sürede doğalgaz yatırımlarının ilçenin diğer köy ve mahallelerine de ulaşacağını söyledi. Özbey Mahallesi’nde çalışmaların devam ettiğini belirten Kaya, sırada Yeniköy ve Ahmetli Mahallelerinin olduğu müjdesini verdi.

GÜNAYDIN, “TORBALI’NIN HER KARIŞINDA VEKİLİMİZİN İZİ VAR”

Mahalle ziyaretleri sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Milletvekili seçildiği günden bu yana Torbalı’ya sayısız kamu yatırımı kazandıran sayın vekilimiz, ilk günkü aşkla Torbalı için çalışmaya devam ediyor. Bu haftasonu da kendisiyle beraber köylerimizi ziyaret ettik. Yeniköy’de bir mera sorunumuz vardı. Köy halkı merasını kaybetmek istemiyordu. Sayın vekilimizin de desteği ile 39 bin metrekarelik bu alanı gerçek sahibi olan Yeniköy halkına yeniden kazandırdık. Aynı şekilde bölgeye yapılmak istenen kurşun fabrikasına da bölgede önemli bir tepki vardı. Yine vekilimizin desteği ile bu fabrikanın yapımını durdurduk. Bunun yanı sıra Özbey Mahallemizde devam eden doğalgaz yatırımlarını da yine sayın vekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın girişimleri ve destekleriyle önce Yeniköy, ardından da Ahmetli Mahallelerimize uzatılmasını 2022 yatırım planına aldırmak için çalışmalara başladık” dedi.

VEKİLE TEŞEKKÜR, HİZMETE DEVAM

Torbalı’nın uzun yıllar özlemini çektiği hizmet iklimine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile kavuştuğunu belirten Günaydın, “Sayın vekilimizin Torbalı’ya katkıları saymakla bitmez. Torbalı’nın sorunları için, Torbalı’nın ihtiyaç ve talepleri için kapısını her çaldığımızda elinden gelen gayreti gösterdiğine şahit olduk. Bu sinerjinin bundan sonra da devam edeceğine, Torbalı’nın tüm sorunlarına aynı hassasiyetle yaklaşacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile Torbalı’nın her karışında ayak izi olan, Torbalı’ya yapılan her hizmetin arkasında ismi olan sayın milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya önce şahsım, sonra da Torbalılı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.