SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günaydın: ‘Torbalı için elimizi taşın altına koyacağız’

Bu haber 22 Kasım 2023 - 0:11 'de eklendi.

Aday adaylığı süreci kapsamında çalışmalar yürüten AK Parti’li Selman Günaydın, Ayrancılar’daki Barış Manço Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.  Esnafın çay ikramını kabul eden Günaydın, yerel yönetimden beklentileri öğrendi.

31 MART 2024 seçimleri öncesinde çalışmalarına devam eden AK Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın, “Ayrancılar Barış Manço Caddesinde değerli hemşehrilerimizle buluştuk ve esnafımızı ziyaret ettik. İçten yaklaşımları ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

‘ORTAK PAYDAMIZ TORBALI’

GÜNAYDIN, sözlerini şöyle sürdürdü; “İlçede girilmedik iş yeri, sıkılmadık el bırakmayacağız, bu süreç herkes için hayırlı olsun. Hep Birlikte, Yeni Fikirlerle, Güçlü Beyşehir sloganı ile çıktığımız yolda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ortak paydamız Torbalı için elimizden gelenini hep birlikte yapmamız gerekir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.