SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günaydın, Göllüce’li ve Cumhuriyet’li vatandaşlarla bir araya geldi

Bu haber 13 Haziran 2021 - 23:02 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, hafta sonunu Göllüce ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptığı ziyaretlerle geçirdi.

VATANDAŞLARIN sorunlarını dinleyen Başkan Günaydın, sorunları tek tek not alıp, çözüm için girişimler başlatacağı müjdesini verdi. Ziyarette, hasta ve vefa ziyaretleri de yapan AK Parti’li İlçe Başkanı’na ilgi büyüktü.

İLÇE Başkanı Selman Günaydın, “Bugün gün boyu Göllüce ve Cumhuriyet Mahallemizdeydik. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle Teşkilatımız ile birlikte, Hemşehrilerimizle buluşup, hasta ve vefa ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

AYRICA mahalle Teşkilat toplantımızı da gerçekleştirdik. Mahalle Başkanımız başkanlarımıza ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Durmak yok, Torbalı’mız için aralıksız çalışmaya devam” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.