SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günaydın, açılan esnafları ziyaret etti

Bu haber 03 Mart 2021 - 22:39 'de eklendi.

ÖNCEKİ gün açıklanan kontrollü normalleşme süreci ile beraber Torbalı’daki birçok işyeri yüzde 50 kapasite ile hizmet vermeye başladı. AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın da hizmet vermeye başlayan işyerlerini ziyaret ederek, temizlik ve hijyen ürünleri hediye etti. Esnafla sohbet ederek hayırlı işler dileyen Günaydın’a gençlerin ilgisi de yoğun oldu. Gençlerle sohbet eden Başkan Günaydın, tedbirlere uyulması konusunda hatırlatmalarda bulundu.

“REHAVETE KAPILMADAN TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İŞYERLERİNİN tekrar kapanmaması için tedbiri elden bırakmayacağız diyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “İş yerlerimiz kontrollü bir şekilde yeniden hizmet vermeye başladılar. Ancak bu salgının bittiği anlamına gelmiyor. Bundan sonraki süreçte de hem esnaflarımıza, hem de vatandaşlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Tedbiri elden bırakmadan, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.