SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gülten: ‘Yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inancım tamdır!’

Bu haber 28 Şubat 2024 - 0:02 'de eklendi.

Ayrancılar Mahallesi’nde ikamet eden ve burada çeşitli sektörlerde esnaflık yapan Engin Gülten, CHP’den Torbalı Belediye Başkanlığına aday olan Övünç Demir’in meclis üyesi listesinde bulunuyor.

GEÇTİĞİMİZ dönemde belediye meclis üyeliği yapan deneyimli siyasetçi, yerel seçimlerde zafer kazanacaklarından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.

BAŞARILI, çalışkan ve bir o kadar azimli bir belediye başkan adayına sahip olduklarını ve onunla bu yolda yürümekten şeref duyduğunu anlatan Gülten, “Mücadele gücüme, vizyonuma inancım ve Torbalı sevdam ile doğru bildiğim yolda ve uğurda, var gücümle Torbalı’ya hizmet edebilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi adayı oldum. Bu yolda sevenlerime ve hemşerilerime güvenim tamdır” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.