SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gülnihal Demir ve ekibinden Torbalı’ya çıkarma

Bu haber 19 Ağustos 2022 - 2:08 'de eklendi.

Kültür ve sanat etkinlikleriyle vatandaşın kapısına gitmeye devam eden Torbalı Belediyesi 3 gün boyunca çok özel isimleri Torbalı’da ağırlayacak

SİNEMA ve tiyatro oyuncusu Gülnihal Demir ve Nuri Yiğit’in oynadığı ‘Arkadaşım Ben Geldim’ isimli müzikli danslı çocuk oyunu ve yine aynı isimler tarafından hazırlanan Geleneksel Türk Tiyatrosu ‘Karagöz’ün Cehaleti’ isimli oyun ile Torbalılı sanatseverlerin karşısına çıkacak.

DÜN akşam saat 21.00’da çocuk oyunu,  22.00’da ise ‘Karagöz’ün Cehaleti’ isimli oyun Pancar’da sahnelendi. Bugün ise aynı saatte Ayrancılar’da oyunlar sahnelenecek.

CUMARTESİ günü saat 15.00’da ‘Karagöz’ün Cehaleti’ isimli oyun, saat 21.00’da ise ‘Arkadaşım Ben Geldim’ isimli müzikli danslı çocuk oyunu BKM’de sahnelenecek. Torbalı Belediye Başkan Mithat Tekin ücretsiz etkinliğe tüm Torbalılıları davet etti

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.