SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güler İletişim & Rent a Car itfaiye karşısında açıldı

Bu haber 15 Şubat 2022 - 21:15 'de eklendi.

Mazlum Güler’in işlettiği Güler İletişim & Rent a Car Tepeköy Mahallesi Serdar Genç Caddesi üzerindeki itfaiye karşısında hizmete girdi.

70 METREKARELİK dükkânda faaliyet gösterecek olan mekanda, her türlü telefon alım-satım yapılmasının yanı sıra cep telefonu aksesuarları satışı yapılacak. Ayrıca lüks araçların kiralaması, alım ve satımı da yapılacak. 3 yıldır oto alım, satım ve kiralama işin yaptıklarını anlatan Mazlum Güler, Torbalılı vatandaşları yeni yerlerine beklediklerini ifade etti.

CEP TELEFONU İLE İLGİLİ HER ŞEY…

GÜLER: “Teknik servis hizmeti verip, telefonla ilgili bütün aksesuarları bulunduruyoruz. Sıfır ve ikinci el telefonların alım-satım işlemleri de yapıyoruz. Telefon cam değişimi, telefona format atılımı, telefonda virüs programları gibi her programın yükleme ve kaldırma hizmetini de veriyoruz. Sattığımız tüm ürünler garantilidir, bu nedenle müşterilerimizin içi ferah olsun” dedi.

LÜKS ARAÇ KİRALAMANIN ADRESİ OLACAK

“FİYATLARIMIZ her araca göre değişiyor” diye sözlerine devam eden Güler, kiralanan araçların rutin bakımlarının yapıldığını ve yolda sorun çıkarmayacağını garanti ettiklerini dile getirdi. Müşterilerinin kısa ve uzun dönemli araç kiralama ihtiyaçlarını gideren firma, Torbalı’daki konfor anlayışına da yeni bir boyut kazandırdı. Kaliteden ödün vermeden yola çıkan firma, güler yüzlü çalışanları ile müşterilerine güvenli, rahat ve ekonomik araç kiralama hizmet vermeyi ilke olarak benimsemiş durumda. Firma, uzman ve tecrübeli kadrosuyla, müşterilerine makul fiyat ve yeni araç filosuyla sorunsuz otomobil kiralamanın avantajlarını sunuyor.

KİRALAMA YAPACAKLAR DİKKAT!

ARAÇ kiralayacaklara da tavsiyelerde bulunan işletmeci Mazlum Güler, korsan otomobil kiralama konusunda birçok şirketin ortaya çıktığını söyledi. Güler, “Her mevsim, özellikle yaz olmak üzere farklı bir isim ve farklı bir kandırmaca ile ortaya çıkan bu şirketler tarafından birçok vatandaşımız mağdur edilmektedir. Mağdur olmamak için araç kiralarken bu tarz şirketlere itimat etmemesi istiyoruz. Kiralanacak araç mutlaka rent a car kaskolu araç olmalı ve zorunlu trafik sigortası ile araç muayenesinin sonlanma tarihleri dikkatlice kontrol edilmeli, aracın evraklarının eksiksiz olması da büyük önem taşıdığı unutulmamalıdır. Tüm bu hususlar göz önünde bulundurularak sıkıntısı bulunan araç kiralanmamalıdır” ikazını yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.