SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Güldoğan Petrol akaryakıtı ucuza satacak

Bu haber 02 Ekim 2018 - 17:25 'de eklendi.

İşadamı Kutluğ Kaan Güldoğan Torbalı-Kemalpaşa yolu üzerine akaryakıt istasyonunu açtı. Güldoğan, “Her hafta sonu ‘halk günü’ yapıyoruz. Vatandaş, pahalı olan akaryakıtı ucuza alacak” dedi.

İŞADAMI Kutluğ Kaan Güldoğan tarafından Kemalpaşa yolu üzerindeki Karakuyu kavşağından 1 kilometre uzaklıkta LPG satışı da yapan Güldoğan Akaryakıt İstasyonu’nu açtı. İstasyon geçtiğimiz haftalarda faaliyete geçerken, akaryakıtı ilçede en ucuza satan firma oldu. 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulan istasyon içerisinde akaryakıt satışının yanı sıra oto yıkama da bulunuyor.

‘AÇILIŞA ÖZEL BÜYÜK İNDİRİMLER’

GÜLDOĞAN, “Açılışa özel büyük indirimler uyguluyoruz. Cumartesi ve Pazar günleri halk günü adı altında kampanya düzenliyoruz. Bu günlerde LPG’yi 3,49 TL ve motorini ise 5,99 TL’ye satışa sunuyoruz. Zaten fiyatlarımız çok uygun. Yani indirim içinde indirim uyguluyoruz. Her yerden daha ucuz ve kaliteli akaryakıtı Torbalılara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

TOPLU AKARYAKIT ALANLAR DA İNDİRİMDEN FAYDALANACAK

TORBALI-Kemalpaşa yolu üzerinde Marlboro’yu 3 km geçtikten sonra sağda yer alan BP Güldoğan Akaryakıt İstasyonu’nda 10 personel görev yapıyor. Ayrıca toplu akaryakıt satışlarında da büyük indirimler uygulanacak. Torbalı’ya yakışacak, talep edilen her şeyi karşılamak amacıyla bir istasyon kurduklarını belirten Kutlu Güldoğan, “Torbalı halkı en iyisini, en kalitelisini ve en ucuz fiyata hak ediyor. Onlara daha iyi hizmet edebilmek için kendimizi sürekli geliştireceğiz” diye konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.