SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gülcü’den kongreye davet

Bu haber 18 Ocak 2022 - 22:54 'de eklendi.

Torbalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası bugün seçime gidiyor. Saat 10.00’da Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşecek olan kongrede tek aday bulunuyor.

MEVCUT başkan Halil Gülcü’nün tek listeyle gireceği seçime katılımın yoğun olması bekleniyor. Her ne kadar ikinci bir aday olmasa da sanki rakibi varmış gibi esnafı kapı kapı gezerek kongreye davet eden Torbalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Gülcü, “Tüm esnaf kardeşlerimi kongremize bekliyorum.

DEMOKRASİ şöleni şeklinde gerçekleşmesini dilediğimiz kongreye tüm esnafımız davetlidir. Bugüne kadar bana destek olan, olmayan tüm esnaf kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum. Birlikte daha çok işe imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.