SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gülcü tek aday, listede 3 değişiklik!

Bu haber 17 Aralık 2021 - 1:58 'de eklendi.

Torbalı Esnaf Odası seçim tarihi belli oldu. 19 Ocak olarak açıklanan seçimde mevcut Başkan Halil Gülcü bir kez daha tek aday olarak seçime girecek.

İLK olarak 2014 yılında gerçekleşen seçimle göreve gelen Gülcü ve ekibi, 2018 yılında gerçekleşen seçimlere rakipsiz girerek 2.dönemi kazanmışlardı.

19 OCAK 2022’de gerçekleşecek seçime de tek aday olarak giren Gülcü, 3.dönemine de rakipsiz girmiş olacak.

LİSTEDE 3 DEĞİŞİKLİK

İLK seçildiği listeyi büyük oranda koruyan Gülcü, bu kez 3 değişiklik yapacak. Oda yönetiminde görev alan 3 kişinin, bu dönem listeye kendi istekleri ile girmeyeceği öğrenildi.

ADAYLIĞINI geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından duyuran mevcut başkan Halil Gülcü, “Her daim esnaf ve sanatkârımın yanında oldum. Ocak ayında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık seçimine tekrar adayım. Aday olacak esnaf ve sanatkârıma saygım sonsuz” ifadelerini kullanmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.