SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Grip aşısı’ uyarısı: İhmal etmeyin!

Bu haber 27 Eylül 2023 - 8:05 'de eklendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattıklarını duyurdu. Koca, “65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlar aşılarını ücretsiz olabilir. Lütfen ihmal etmeyelim” diyerek vatandaşlara uyarılarda bulundu. Aşı uygulaması Torbalı’da da yapılacak

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattıklarını bildirdi. Uygulamadan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar aşılardan ücretsiz yararlanabilir.

‘LÜTFEN İHMAL ETMEYİN’

BAKAN Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yılın bu dönemlerinde sık rastlanan grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattık. 65 yaş üzeri büyüklerle sağlık koşulları açısından risk grubuna girenler, kronik hastalığı olanlar grip aşılarını ücretsiz olabilir. Lütfen ihmal etmeyelim” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.