SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Göztepe’ye talip olan Danimarkalı iş ve spor insanı Torbalı’ya geldi

Bu haber 25 Mart 2022 - 2:24 'de eklendi.

Danimarkalı iş ve spor insanı Rasmus Ankersen, Göztepe’ye talip oldu ve önceki gün Torbalı’da yapılması planlanan altyapı tesislerini gezdi.

ANKERSEN, sarı-kırmızılılarla 6 aydır resmi olarak temas halinde olduğu belirtiliyor. Deneyimli sporcu iki defa İzmir’e geldi; Gürsel Aksel Stadı, Torbalı’da yapılması planlanan altyapı tesisleri ve Urla Adnan Süvari Tesisleri’ni gezdi.

GÖZTEPE, 8 yıldır şirket hisselerinin çok büyük çoğunluğunu elinde bulunduran Başkan Mehmet Sepil’in yönetimden istifa kararının ardından hareketli günler geçirmeye başladı. Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen, 97 yıllık İzmir temsilcisine şu ana kadar en ciddi teklifi yapan kişi oldu.

SPOR Toto Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Göztepe, 8 yıldır şirket hisselerinin çok büyük çoğunluğunu elinde bulunduran Başkan Mehmet Sepil’in yönetimden istifa kararının ardından hareketli günler geçirmeye başladı. Köklü kulübün devredilmesinin gündeme gelmesiyle birçok kurum ve kişinin adı Göztepe ile anılmayı sürdürüyor.

İLK olarak Demirören Haber Ajansı’nın özel haberiyle gündeme getirdiği Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen, 97 yıllık İzmir temsilcisine şu ana kadar en ciddi teklifi yapan kişi oldu. Yaklaşık 6 aydır Mehmet Sepil’le resmi olarak görüşen Ankersen iki defa İzmir’e geldi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.