SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Göztepe 6 yıldır bu anı bekliyordu… Altyapı eli kulağında!

Bu haber 19 Ocak 2023 - 23:25 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Göztepe Spor Kulübü’nün Pancar’da yapmayı planladığı altyapı tesisi arazisinin kulübe devri ile ilgili son aşamaya gelindiğini, tapuda oluşan sorun sebebiyle sürecin 15-20 gün içerisinde tamamlanmasını beklediklerini açıkladı.

GÖZTEPE Spor Kulübü’nün Torbalı-Pancar’da yapmak istediği ancak tahsis iptali sebebiyle yapım süreci uzayan altyapı tesislerinde son durum netleşti. Torbalı Belediyesi’nin 104 dönümlük arazinin Göztepe’ye tahsisi için yeniden planlama yapıp Büyükşehir Belediyesi’ne devrettiği arazinin kulübe devir aşamasında sona gelindiği kaydedildi.

DEVRİ 10 GÜN ÖNCE GERÇEKLEŞTİRECEKTİK ANCAK…

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin yaptığı açıklamada “Araziyi Büyükşehir’e devrini yapmıştık. Büyükşehir kanuni prosedür ile araziyi Göztepe’ye verecek. Arazinin devrini 10 gün önce gerçekleştirecektik. Ancak tapuda ufak bir olumsuzluk oldu. Ama 15-20 güne arazinin devrinin gerçekleşeceğini düşünüyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.