SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gözlük camı kesmede kullanılan teknolojik cihaz Doğuş Optik’te

Bu haber 28 Temmuz 2022 - 0:47 'de eklendi.

İki yıl önce Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmete giren Doğuş Optik, teknolojik cihazlar ile hizmet vermeye devam ediyor. Deneyimli firma, şimdi de bünyesine son teknoloji gözlük camı kesme makinası aldı.

AÇILDIĞI günden bu yana büyük ilgi gören işletmenin sahibi Doğuş Sözalan, “Firmamız her geçen gün  hizmet kalitesini arttırarak yoluna devam etmektedir. Şimdi de sn teknoloji kamera sistemli gözlük camı kesme makinası aldık.

BU cihaz ile gözlükleri daha sağlıklı bir kesim işlemi yapabileceğiz. Müşterilerimize saha iyi hizmet vermek için tüm makine ve ekipmanımızı dikkatlice kullanıp isteklerini yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

GÖZLÜK ÇAĞDAŞ BİR TOPLUM İNŞA ETMENİN ANAHTARIDIR

SÖZALAN, gözlükçüler hekim reçetesine göre meslek bilgisini de katarak hastaya özel, göz ve görme sağlığını koruyan ve devamlılığını sağlayan, ilaç ve tedavi kapsamında değerlendirilen, geri ödeme sisteminde bulunan tıbbi cihaz sattığını söyledi.

GENÇ gözlükçü, “Gözlükçü danışmanlık hizmeti yapar, servis hizmeti sunar. Gözlük çağdaş bir toplum inşa etmenin anahtarıdır. Biz de Torbalı’da bu kapsamda elimizdeki işin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi. Doğuş Sözalan İletişim: 0 507 962 23 69

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.