SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Görmez’den İsrail’in Gazze saldırılarına tepki

Bu haber 02 Aralık 2023 - 1:53 'de eklendi.

Gazze’de 1 haftadır devam eden “insani ara”nın sona ermesi ile beraber İsrail saldırılarına yeniden başladı. Gazze’de sivillerin üzerine bomba yağdıran İsrail devletine dünyadan tepkiler yağmaya devam ediyor. İsrail saldırılarına bir tepki de Torbalı’dan geldi. Önceki dönem Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Yaşar Görmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail devletinin saldırılarına tepki gösterdi.

GÖRMEZ yaptığı paylaşımda, “Terör devleti İsrail kana doymuyor. Kendine göre bahanelerle ateşkesi sonlandıran İsrail devleti bir kez daha Gazze’de mazlumların üzerine bombalar yağdırmaya başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu bir savaş suçudur, bu bir insanlık suçudur. Bu suçun faillerinden uluslararası hukuk önünde elbet hesap sorulacaktır. Zalimlikte sınır tanımayan İsrail devletini kınıyorum.

İsrail saldırılarında hayatlarını kaybeden masum Gazze’li sivillere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bedeli ne olursa olsun her daim zalimin karşısında, mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.