SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Görmez, internet medyası ile bir araya geldi

Bu haber 05 Şubat 2018 - 13:31 'de eklendi.

TORBALI Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez önceki gün İzmir’de internet medyasının çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Görmez, “Torbalı’da bir tanıtım açığı var dedik, daha önce Torbalı’yı hiç görmemiş 45 gazeteciyi Torbalı’da ağırladık” ifadesini kullandı. Bir gazetecinin “Başkanım Torbalı’yı öyle bir tanıttınız ki İstanbullu yatırımcı Torbalı’ya taşındı” cümlesi üzerine “para rahat edeceği yeri arar, yatırımcı da öyle, bu durumdan rahatsız değiliz, hedefimiz doğru tanıtım” dedi.

TORBALI’NIN EN ÖNEMLİ AVANTAJI İZMİR’E YAKINLIĞI

TORBALI Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez İzmir’de internet medyası ile bir araya geldi. Oldukça samimi ve sıcak atmosferde geçen akşamda Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e sorulan sorular ve Sayın Görmez önemli açıklamalar yaptı. Başkan Görmez, “Ben de bir yatırımcıyım. İlk baktığım kriter ulaşım seçenekleri. Torbalı’nın en önemli avantajı İzmir’e yakınlığı, çevre yolu İzmir-Aydın otobanı hemen dibimizde, İzmir-Aydın demiryolu içimizden geçiyor. Torbalı tam bir kavşak noktası. Şimdi İzban geldi. Yıllarımız geçti Torbalı’da tarım arazilerimiz verimli ve canlı, sanayi arazilerimiz aynı şekilde. İkliminden, limana, havalimanına, turistik bölgelere yakınlığından… Konum itibariyle çok stratejik bölgede. Burada konumlandığınızda birçok yere rahat şekilde ulaşım imkanınız var demektir. Bu haliyle Torbalı bir cazibe merkezidir, çekim gücü bu nedenle oldukça yüksektir” dedi.

BAYINDIR SELÇUK’UN NÜFUSU KADAR BİZ DE GENÇ NÜFUS VAR

EKİBİYLE birlikte günde 25 saat çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı, “Böyle yoğun bir büyümenin çok planı olmaz. Bazı aksamalar olabilir. Fakat biz ilçe belediyesi olarak ekibimizle birlikte günde 25 saat çalışıyoruz. Önemli olan gelen nüfusun hali hazırda temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek. Torbalı’da gelen nüfusa iş var, aş var, ekmek var, doğa var. Gelen hiçbir insan geri dönmeyi kolay kolay düşünmüyor. Üçüncü sayfa haberleri bizim ilçemizde neredeyse hiç görülmüyor. Şu anda 15 bine yakın Suriyeli var Torbalı’da. Sanayimizde çalışıyorlar. Önceki sene kışın da çadırda yaşadı bu Suriyeliler. İzmir’den gelen yardımlarla baktık onlara. Eskiden tarlada tapanda çalışanlar vardı içlerinde burada tarımda mevsimlik işçi olarak da çalıştılar. Bizim halkımız o yönden oldukça merhametli, Avrupa’nın acımasız yüzü burada yok, mülteciler konusunda..Bayındır Selçuk’un nüfusu kadar biz de genç nüfus var. 180 bine yaklaştı nüfusumuz. Buna rağmen barış içinde yaşıyoruz. Çünkü çalışan, üreten bir nüfusa sahibiz” diye konuştu.

İLÇE MERKEZİNDE 2 BİN 600 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ YOLU

BELEDİYE Başkanı Adnan Yaşar Görmez sözlerini şöyle sürdürdü; “Torbalı genelinde 64 ayrı alana 7’den 77’ye her yaş grubu için spor alanı kazandırılacak. Yaşam kalitesini artırmak, yeni iş alanları kurmak için ilçemize her yıl 10 ile 13 bin arasında vatandaşımız geliyor. Bu bize çok büyük bir sorumluluk yüklüyor. Önceliğimiz çocuklarımız. Bu nedenle parklarımızın önemli bir kısmımı yeniliyoruz. Gençlerimize yeni spor alanları kuruyoruz. Daha önce toplam 21 basketbol ve halı saha yapmıştık. Şimdi bunlara 8 adet daha ekliyoruz. Yürüyüş yolu sayımız 4 taneydi, buna Alpkent’i de ekledik. Torbalı’nın ilçe merkezinde 2 bin 600 kilometrelik yürüyüş yoluna ulaştık. Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu’nda da tenis kortu yapımına başlandı. Torbalı son 4 yılda, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, kentleşmede, tarımda ve bilinirlikte, nüfus artışında çok büyük bir başarı hikayesi yazdı. Torbalı 4 yılda yürümedi, koştu, şaha kalktı” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.