SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Görmez ile Günaydın’dan karşılıklı jest

Bu haber 26 Kasım 2023 - 23:49 'de eklendi.

2024 yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olan Adnan Yaşar Görmez ile Selman Günaydın, saha çalışmalarında Çaybaşı’da denk geldiler. Her iki başkan adayı da bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşarak birbirlerine başarı diledi. Bu paylaşımlar parti tabanından da büyük ilgi gördü

AK PARTİ’DEN belediye başkan adaylığı için başvuruda bulunan önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile önceki dönem AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, saha çalışmaları sırasında birbirlerine denk geldiler. Her iki aday da sosyal medyada yaptıkları paylaşım ile birbirlerine başarılar diledi. Kısa sürede yüzlerce beğeni olan sosyal medya paylaşımları, parti tabanında da sempati ile karşılandı.

GÖRMEZ, “ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

2024 YEREL seçimlerinde bir kez daha adaylığını duyuran Adnan Yaşar Görmez yaptığı paylaşımda, “Bugün Çaybaşı mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ziyaretimizde partimizden Belediye Başkan aday adayı olan önceki dönem İlçe Başkanımız kardeşim Selman Günaydın ile de karşılaştık. Samimi bir ortamda keyifli bir sohbetimiz oldu. Genç kardeşime çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNAYDIN, “HEMŞEHRİLERİMİZ AK BELEDİYECİLİĞİ HASRETLE BEKLİYOR”

AK PARTİ Belediye Başkan Aday Adayı Selman Günaydın da yaptığı paylaşımda, “Bugün Çaybaşı Mahalleli hemşehrilerimize misafir olduk. Kahve ziyareti programlarımız sırasında partimizden Belediye Başkanlığı yapmış olan değerli ağabeyim Adnan Yaşar Görmez ile denk geldik. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Ziyaretlerimiz sırasında hemşehrilerimizin AK Belediyeciliği hasretle beklediğini gözlemliyorum. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.