SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Görevleri başındaki polislerimize ‘sahur’luk ikramında bulundular

Bu haber 10 Mayıs 2021 - 11:37 'de eklendi.

TÜGVA Torbalı İlçe Temsilciliği, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmada görev başında olan polis ekiplerine simit ve ayran ikramında bulundu.

TAM kapanma nedeniyle Torbalı genelinde görev başında olan polis memurlarına TÜGVA Torbalı İlçe Temsilciliği sahur ikramında bulundu.  Açıklamalarda bulunan TÜGVA Torbalı İlçe Temsilcisi Egemen Karakuş: “Manevi dünyamızda çok kıymetli olan bu mübarek Kadir Gecesi’nde milletimizin asayiş ve huzurunun temini, mal ve can güvenliğini sağlamanın yanında hak ve özgürlükleri korumak için fedakarca faaliyet gösteren emniyet personelimize sahur ikramında bulunduk ve hayırlı nöbetler diledik.” dedi.

GÖREV başındaki polisler de yapılan ikramdan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bu anlamlı gecedeki ikramlardan dolayı TÜGVA Torbalı İlçe Teşkilatına çok teşekkür ederiz” dediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.