SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gönül sofrası Yazıbaşı’da kuruldu

Bu haber 19 Mart 2024 - 0:00 'de eklendi.

Cumhur İttifakı mahalle iftarlarına devam ediyor. Gönül sofrası Yazıbaşı Mahallesi’nde kuruldu. Yazıbaşı pazaryerinde düzenlenen iftar programına Yazıbaşı halkının da ilgisi yoğun oldu.

İFTAR alanında vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Bu güzel Ramazan ayının coşkusunu hep beraber yaşıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Gönül soframıza hoşgeldiniz” dedi.

ÇAĞLAR, “BENİ TANIYANLAR BİLİR…”

YAZIBAŞI’DA iftarını açtıktan sonra Dağkızılca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Çağlar, “Adaylığımız açıklandıktan sonra Torbalı’mızı karış karış geziyoruz. Gittiğim her mahallede, her toplantıda şunu açıkça görüyorum ki Torbalı artık hizmet istiyor, Torbalı Cumhur İttifakı’nı iş başına çağırıyor. Torbalı bizi 2014-2019 döneminde yaptığımız hizmetlerle bilir. Torbalı’nın her yerinde hizmetlerimiz, eserlerimiz var. Ama maalesef son 5 yıldır Torbalı’mız belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldı. Burada sizlere soruyorum, Dağkızılca’ya 5 yıldır bir tane çivi çakıldı mı? Torbalı’nın hiçbir mahallesine hizmet yapılmadı. Şimdi sizlerin desteği ile 31 Mart’tan sonra yeni bir dönem başlatacağız. Kamu ve belediye hizmetleri ile ilçemizin tüm sorunlarını çözeceğiz. Beni tanıyanlar bilir, ben verdiğim sözü tutarım. Torbalı’mız için 114 tane proje açıkladık, bu projelerle ilçemizi güzelleştireceğiz, Torbalı’mızı insanları mutlu bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.