SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gönül sofrası Karakuyu’da kuruldu

Bu haber 14 Mart 2024 - 20:55 'de eklendi.

Cumhur İttifakı mahalle iftarlarına Karakuyu ile devam etti. Karakuyu Düğün Salonu’nda kurulan gönül sofrasına yüzlerce vatandaş katıldı

CUMHUR İttifakı mahalle iftarlarına devam ediyor. Gönül sofrasının adresi bu kez Karakuyu Mahallesi oldu. Karakuyu’da kurulan iftar sofrasında yüzlerce vatandaş iftarını açtı. Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar’ın katılımı ile gerçekleşen iftara Karakuyu’lu vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. İftar sofrası vatandaşlarla bir araya gelen Çağlar, 31 Mart’tan sonra Torbalı’da “Hizmet Belediyeciliğinin” başlayacağını söyledi.

TORBALI’NIN GÜNDELİK SİYASETE DEĞİL, HİZMETE İHTİYACI VAR

CUMHUR İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, Karakuyu’da gerçekleştirdiği buluşmada “hizmet” vurgusu yaptı. 15 ana başlık altında toplam 114 proje açıkladıklarını ifade eden Çağlar, “Torbalı’mız hızla büyüyor, ilçemiz büyürken ilçemizin sorunları da artıyor. Torbalı 5 yıl kaybetti, bir 5 yıl daha kaybetmesin. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun tüm hemşehrilerimden 31 Mart’ta destek bekliyorum. Torbalı’nın gündelik siyasete değil, hizmete ihtiyacı var. Yerel ve genel iktidarı bir araya getirip, Torbalı’da yeniden hizmet belediyeciliği yapalım” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.