SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gönül sofrası caddeye sığmadı

Bu haber 16 Mart 2024 - 22:48 'de eklendi.

Cumhur ittifakı, gönül sofrasını bu akşam da Ertuğrul Mahallesi’ne kurdu. Sadık İleri Bulvarı’nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önünde kurulan iftar sofrasına 5 binin üzerinde katılım oldu.

GÖNÜL sofrasında bir araya gelen Torbalılı vatandaşlar, hep beraber iftarlarını açtılar. Düzenlenen iftar programına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı.

ÇAĞLAR, “RABBİM BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

İFTAR programında bir selamlama konuşması yapan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, “Gönül soframızda bizlerle bir araya gelen siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bu mübarek Ramazan ayının ülkemiz için, milletimiz için, Torbalı’mız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.