SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gönül sofrası Ayrancılar’da kuruldu

Bu haber 25 Nisan 2022 - 4:49 'de eklendi.

AK Parti’nin en güçlü olduğu bölgelerin başında gelen Ayrancılar’da iftar programı düzenlendi.

AYRANCILAR Pazar yerinde gerçekleşen iftar programına binlerce vatandaş katıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar programında, binlerce vatandaş dualar eşliğinde iftarını açtı. Düzenlenen programa AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Feyim Özçelik, Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Belediye Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, önceki dönem Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar’ın efsane belediye başkanı Ahmet Özkan, AK Parti İlçe Yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖNÜL iftarında kısa bir konuşma yapan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl bir araya gelememiştik. Bu yıl Ramazan ayının bereketini, huzurunu, güzelliğini hep beraber siz değerli hemşehrilerimizle bir arada yaşıyoruz. Gönül soframıza katılarak, bizimle aynı sofrada buluşan siz değerli Ayrancılar halkına teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayınızı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.