SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gökdeniz Kimya, Altın Başak Çayı’nın Torbalı bayiliğini aldı

Bu haber 15 Aralık 2023 - 0:41 'de eklendi.

Torbalı ‘da küçük -büyük işletme veya fabrikaların ihtiyaç duyabileceği birçok alanda faaliyet gösteren Gökdeniz Kimya, yeni bir hizmet alanına daha adım attı. 3 yıllık deneyimli firma, ülkenin önde gelen çay firması olan Altın Başak’ın Torbalı bayilini aldı.

TEPEKÖY Mahallesi Bankalar Sokağı’nda hizmet veren Gökdeniz Kimya, açıldığı günden bu yana temizlik ürün ve ekipmanları, kağıt ve ambalaj grubu (tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, karton ve plastik bardak), eldiven grubu, çöp poşeti grubu, çay, şeker, kahve, süttozu, bitki çayları ve kullan-at grubu ürünleri satıyordu. İşyerleri, resmi kurum ve kuruluşlar ile fabrikalarla çalışan ve onların genel ihtiyaçlarını karşılayan Gökdeniz Kimya, gelen talep ve istekler doğrultusunda yeni bir ürün satışına daha başladı.

ALTIN BAŞAK MARKASI HAKKINDA

İŞLETMECİ Gülcan Çakar, “Tamamen doğal, katkısız ve kaliteli %100 Türk çayı olan Altın Başak çay,el değmeden üretilip özenle harmanlanarak titizlikle paketleniyor, 1987’den bu yana üst segment çayını piyasaya sunuyor. Biz de bu markanın Torbalı bayiliğini aldık” diye konuştu.

BİZE ULAŞIN!

TOPLU siparişlerde servis imkanı ile ürünleri teslim ettiklerini söyleyen İşletmeci Özdemir Çakar kendilerine 0 553 235 7631 ve 0 541 776 6261 numaralı telefondan ulaşabileceğini veya Tepeköy Mahallesi Ağalar Caddesi’ndeki yerlerine gelerek ürünleri görebileceklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.