SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Gıtır Pide & Lahmacun’un güleryüzlü personeline tam not

Bu haber 24 Mayıs 2023 - 7:44 'de eklendi.

Torbalı’yı Gıtır Pide & Lahmacun ile tanıştıran Gıt Gıt Chicken & Horon Köfte’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Bekar ile işletmecileri Mehmet Balkız, Mürsel Sayan, Nurettin İkinci’nin sahibi olduğu mekan Torbalı halkından tam not aldı.

GEÇTİĞİMİZ günlerde kapılarını eski Torbalı Belediye meydanında açan Gıtır Pide’ye daha ilk günlerden yoğun ilgi gösterildi. İşinde uzman ve profesyonel ekiple faaliyetlerine devam eden işletme gencinden yaşlısına her kesimden vatandaşın uğrak yeri oldu.

TORBALI’DA da 3. yılını dolduran ve ilçe halkının beğeniyle takip ettiği Gıt Gıt Chicken & Horon Köfte’nin sahipleri ve işletmecilerinin kurduğu Gıtır Pide, ilçenin yemek yeme yerleri arasında ilk sıralardaki yerini aldı.

TRABZON’DA başlayan Ege Bölgesi’nde büyüyen Gıt Gıt Chicken & Horon Köfte ülke genelinde 30 şubesiyle hizmet hayatına devam ediyor. 3 yıl önce eski belediye meydanında faaliyetlerin başlayan Gıt Gıt Chicken & Horon Köfte’nin kurucuları yeni bir yatırıma daha imza attı. Mevcut yerlerinin karşısında Gıtır Pide & Lahmacun adlı bir firma daha açan Arslan Bekar, Mehmet Balkız, Mürsel Sayan, Nurettin İkinci, Torbalı’yı yeni bir lezzet diyarına kavuşturdu. Gıtır Pide işletmecileri ‘Herşey Torbalı halkı için’ dedi.

TORBALI’NIN İLK SOĞANSIZ LAHMACUNUNU YAPIYORLAR

TORBALI’DA ilk defa satışa sunulan soğansız lahmacunu ilçe halkı ile tanıştıran işletmeciler, daha ilk günlerden yoğun ilgiyle karşılaştı. Kalitenin adresi olacak olan Gıtır Pide & Lahmacun, temiz ve her bütçeye hitap edecek ürünleriyle fark yaratacak.

İŞLETMENİN MENÜSÜNDE NELER VAR?

İŞLETMENİN menüsünde soğansız lahmacunun yanı sıra kıymalı sade, kıymalı kaşarlı, kıymalı yumurtalı, kuşbaşılı sade, kuşbaşılı kaşarlı, kavurmalı sade, kavurmalı kaşarlı, kavurmalı yumurtalı, lahmacun, Lahmacun kaşarlı, fındık lahmacun, kaşarlı sebzeli, kaşarlı yumurtalı, kaşarlı sade, special (karışık) seçenekleri bulunuyor. Dileyen müşteriler, bu ürünleri 0 232 854 10 50 ve 0 232 854 10 40 numaralı telefondan da sipariş verebiliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.