SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Girgin’den ÇKS başvuruları için son gün uyarısı

Bu haber 30 Haziran 2022 - 1:00 'de eklendi.

Torbalı Ziraat Odası tarafından yapılan açıklamada Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 30 Haziran’da (bugün) sona erdiği açıklandı.

ZİRAAT Odası Başkanı Yılmaz Girgin yaptığı açıklamada şu ifadeler kullandı: “Şuan için ÇKS kayıtlarında herhangi bir erteleme uzatma gibi bir durum söz konusu olmadı. ÇKS kayıtları 30 Haziran’da sonra eriyor. Üreticilerin, Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını veya kayıt güncellemelerini yapabilmeleri için, istenilen belgelerle birlikte 30 Haziran 2022 tarihine kadar bağlı bulundukları tarım müdürlüklerine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

GEÇTİĞİMİZ sene her hangi bir uzatma yapılmadı, bu sene içinde uzatma yok, “uzatma olur nasıl olsa diyerek” lütfen ihmal gelmeyiniz üzülen çiftçimiz olmasın. Üreten kazansın bol bereketli, sağlıklı, kazançlı günler dileriz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.