SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Gıda ürünleri alırken kontrollü olalım’

Bu haber 09 Temmuz 2022 - 0:56 'de eklendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Torbalı İlçe Müdürlüğü’nün yaptığı gıda denetimi seferberliği kapsamında denetimler devam ediyor

BU kapsamda Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda maddesi satan işletmeler denetlendi.

TORBALI’DAKİ denetimlerde bazı işletmeler uyarılırken, ayrıca işletmeler bir kez daha korona virüs hakkında da bilgilendirildi. Ekipler buradaki iş yerinde ürünlerin hijyen koşullarını, ürünlerin gramajlarını ve iş yeri evraklarını da inceledi.

DENETİM seferberliğinin yıl boyunca yapılacağını ve 2022 yılında bu anlamda rekor kırılacağını ifade eden Torbalı Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları açıklamalarda, “İlçe müdürlüğümüz kontrol görevlilerince gıda kontrolleri yapıldı. Sağlığımız açısından gıda ürünleri alırken kontrollü olalım. Herhangi bir durumda alo 174 şikayet hattımıza bilgi verelim. Denetimlerimiz sıklıkla yapılmaya devam edilecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.